Inofec Kaffee Tielt

Dagelijks een topgerecht bij je thuis!

Bestel hier online
scroll

Het ontbreekt ons – Inofec Kaffee en Hotel-Restaurant Shamrock – vandaag aan een duidelijk perspectief. Tot nader order blijft de horeca dicht. Dan zijn er twee mogelijkheden: of je gaat in de zetel zitten wachten, of je neemt het heft in handen. Wij zijn geen zetelzitters, dus kiezen we samen voor optie 2.

Vanaf maandag 4 mei kruipen we in Inofec Kaffee en Hotel-Restaurant Shamrock weer achter onze potten en pannen. Omdat we daar goed in zijn, omdat we het graag doen en gewoon ook omdat we iets moeten doen. Zo simpel is het. En we gaan het in orde doen.

Voor 10 euro – je leest het goed! – bieden we elke dag een topgerechtje aan. Vis of vlees en een slaatje. Voor zesgangenmenu’s is het nog iets te vroeg, maar wat er is, zal superlekker zijn. Dat is een zekerheid. Shamrock en Inofec Kaffee zijn natuurlijk geen onbekenden van elkaar. Samen staan we sterker dan apart en vooral: samen kunnen we fantastisch lekker eten tevoorschijn toveren.

Voor 10 euro kan je het niet zelf klaarmaken. Elke weekdag leveren we aan huis, of je haalt je bestelling zelf op aan Vlaemynck Business Center (locatie Inofec Kaffee). Elke vrijdag maken we het menu bekend voor de week die volgt. Bestellen kan online tot de dag voordien, om 11 uur.

Lekker. Op hoog niveau. Elke weekdag. Shamrock en Inofec Kaffee. 10 euro. Top!

We zien je graag komen!

Of we komen het brengen. Tot dan.